Info parket - Parketservice Eric Jeurissen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Info parket

Assortiment > Parket

Wat is het verschil tussen parket en een houten vloer?

Steeds meer mensen kiezen voor een houten vloer. De warme uitstraling, duurzaamheid en vele keuzemogelijkheden geven de doorslag. Maar een houten vloer is niet altijd hetzelfde als een vloer van parket.

Parket op de vloer
Een parketvloer is een houten vloer die is samengesteld uit kleine of grote vloerdelen. Deze delen zijn gelegd in een bepaald patroon. Door de grote keuze in houtsoorten, afwerkingmethoden en patronen zijn de mogelijkheden van een vloer van parket bijna oneindig. U kunt uw parketvloer dus precies afstemmen op uw smaak en inrichting.
Echt parket van hoge kwaliteit
Kiest u voor parket, dan heeft u niet alleen heel veel keuze, u kiest ook voor parket van de beste kwaliteit. Onze leveranciers weten precies hoe hoog de eisen zijn die we aan het hout en andere materialen stellen. Toch controleren we iedere partij. De parketteur controleert ook nog eens op de kleinste punten. Zo weten we zeker dat we achter de vloer van parket staan die bij u wordt gelegd.
Een vloer van parket is altijd van echt hout
Een voorwaarde voor een vloer van parket is dat de toplaag uit hout bestaat. Deze toplaag is slijtvast gemaakt, waardoor uw vloer jaren meegaat. Parketservice Jeurissen legt geen vloeren van massieve houten planken. De charme van hout is dat het om puur natuur gaat en dus blijft 'leven'. Planken vloeren blijven kieren, scheuren en bollen. Daar zit u niet op te wachten. Een vloer van Parketservice Jeurissen ligt er na jaren nog precies hetzelfde bij als op de dag dat het parket gelegd werd.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu