Tapis vloeren - Parketservice Eric Jeurissen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Tapis vloeren

Assortiment > Parket

De basis van de parketvloer.

Ambachtelijke vloeren van tapis-parket.
De 'oude' oorspronkelijke parketvloer wordt ook wel tapis-parket genoemd. Tapis-parket is 6 tot 9 millimeter dik massief parket dat door middel van lijmen en spijkeren op een spaanplaat of mozaiek eiken ondergrond wordt bevestigd.

Uw perfecte parketvloer van tapis-parket.
Parketservice Jeurissen is een specialist die deze ambachtelijke vloer perfect bij u kan leggen. Vloeren van tapis-parket worden ter plaatse gestopt en geschuurd om naden en oneffenheden weg te werken. Daarna wordt de vloer verschillende keren behandeld, naar gelang de wens van de klant.

Met tapis-parket kunt u alle kanten op.
Vroeger legde men parket bijna altijd in stroken naast elkaar. Een enkel keertje koos men voor het visgraatmotief. Tegenwoordig is met tapis-parket bijna alles mogelijk. Het motief bepaalt de uitstraling van uw kamer, maar ook eventueel verschillende houtsoorten en de afkadering van biezen en banden. Uw fantasie bepaalt de grens.

Een leven lang plezier van uw vloer.
Een parketvloer van tapis-parket is bedoeld om jaren en jaren mee te gaan. U kiest dus voor een zeer slijtvaste en kwalitatieve vloer die om weinig onderhoud vraagt. Wij stellen hoge eisen aan onze producten. Want parketservice Jeurissen vindt kwaliteit iets vanzelfsprekends.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu